Ovne

Vores ovne

Ovn systemer

En Ceetec ovn findes i tre forskellige grundmodeller; en tunnel-, tvær- og etageovn. De tre varianter sikrer en løsning til ethvert produk-tionsbehov og tilgængeligt produktionsareal.

MAlemaskiner

Vores malemaskiner

Malemaskiner

Ceetec har siden 1970 produceret malemaskiner til overfladebehandling af træ. Sortimentet spænder fra den lille stand alone malemaskine, til de store fuldautomatiske automater, der maler 200m/min

Malemaskine P40

Lille og handy model på hjul.  Særdeles velegnet til udendørsbeklædning, også klink. Egner sig godt til værksteder og byggepladser. Træemnet føres på højkant igennem maskinen.

Malemaskine A250 NY

Malerseriens mellemste maskine er særdeles velegnet til større håndværks-virksomheder, og egner sig godt til både indendørs og udendørs beklædning.

Ceetec A250 maskine til maling af brædder (Maschine zum Lackieren von Brettern)
NY model 2020

Malemaskine IP250

Industri maskinen er speciel velegnet til savværker, typehusproducenter mfl. Kan med fordel indsættes i en linje med f.eks. tørring og lakgader.

IPM 380 Combi

Kombinerer flowcoat og børstning med sprøjte-teknologi. Maskinen gør det muligt at påføre grunding og topstrøg til f.eks. interiør beklædning, i én og samme maskine.

IP 380 Touch

Industrimodel bygget med nyeste teknologi som touch skærm, automatisk vaske-program, program indstillinger mm.

Velegnet både som linjeproduktion og stand alone.

TopFlow automatic

Fuldautomatisk sprøjteautomat udviklet med den nyeste teknologi. Maskinen har CNC-styring af pistoler, og en kapacitet på op til 200 m/min

Velegnet til både indendørs og udendørsbeklædning.

TopFlow Basic

Sprøjteautomaten er særdeles velegnet til både indendørs og udendørs træbeklædning. Maskinen har en kapacitet på op til 200 m/min.

Manuel højdejustering af pistoler.

DuoFlex Advanced
Nyeste teknologi kombineret med automatisk styring af luftflow og tryk gør DuoFlex Spray til en af markedets mest attraktive sprøjteautomater til lakering af døre, køkkenlåger, møbler mm.
DuoFlex Basic
Nyeste teknologi kombineret med automatisk styring af luftflow og tryk gør DuoFlex Basic til en af markedets mest attraktive sprøjteautomater til lakering af døre, køkkenlåger, møbler mm.

Slibemaskine IS250

Automatisering af håndslibning med op til 60 m/min. Kan kombineres med Ceetec malemaskinerne og giver mulighed for slibning

på 4 sider.

Conveyors

A number of conveyors, both manual and driven are available for the Ceetec product programme.

 

 

Special malemaskiner

Her kan du se en række special maskiner udviklet og produceret til andre kunder. Fandt du ikke det du søgte, så kontakt os endelig og lad os hjælpe dig i mål med dine maleopgaver.

Brugte maskiner

Vi får løbende brugte Ceetec maskiner ind. Alle brugte maskiner gennemgår en teknisk gennemgang inden de sættes til salg, og vi yder som udgangspunkt 3 måneders garanti.