Maskinoversigt

Hvilken maskine passer til dit behov?

Er du det mindste i tvivl om det rette maskinvalg, så tøv ikke med at ringe til os. Vi har vejledt kunder siden 1970 og hjælper også gerne dig i mål med dine maleopgaver.

Følgende spørgsmål vil vi typisk spørge dig om:

KUNDERNE SIGER

Indehaver af NK Skovservice

Hos Ceetec får jeg maskiner der laver et perfek resultat, med minimal vedligeholdelse og en meget let opstilling og rengøring

Direktør hos Moelven Langmoen, NO
Fuldautomatisk malelinje – opskrift på succes hos MOELVEN
CEO, Homegoal ApS
Homegoals produktion er dybt afhængige af Ceetecs maskiner og har i samtlige dialoger fået kompetent vejledning.
af25d0_fcaec2726ea74c3ab6d09405c115c0a7_mv2

Hvad skal du male? (udendørsbeklædning, dørgerigter, lister, køkkenlåger, døre, bordplader, møbler mv)
– hvilket giver os en ide om du bør vælge børste eller sprøjte teknologi – eller måske en kombi løsning.

af25d0_86c5181fb3eb4cea83be7e7601c0c5a5_mv2

Hvilke emner dimensioner (H og B) skal du male?

af25d0_b1473d368606491080afaaa632c9f893_mv2
Hvor mange meter maler du pr år?

Kresten Kristensen

Indehaver af NK Skovservice

”Jeg har i ti år brugt Ceetec som min foretrukne leverandør af maskiner til overfladebehandling og grunden er simpel.
Hos Ceetec får jeg maskiner der laver et perfekt resultat, med minimal vedligeholdelse og en meget let opstilling og rengøring.
Når vi bruger Ceetec maskiner føler jeg at maskinfabrikken, har bygget den lige til min produktion, og tænkt på at vi i en travlt hverdag ikke skal have for mange avancerede maskiner, der kræver meget oplæring.

Hver gang jeg tager mine Ceetec maskiner frem er de altid klar til brug, og når de engang i mellem går i stykker efter lang tids brug, er man ikke ærgerlig, for det giver en unik mulighed for at ringe til fabrikken og få en go snak om optimering, gode råd, og de spørger altid ind til om der er andet de kan hjælpe med.

Hos Ceetec oplever jeg at jeg ikke ”bare” er en kunde, de gir mig en opfattelse af at jeg er den vigtigste kunde de har.

De kender mine maskiner, ved hvad jeg taler om, og jeg er aldrig gået forgæves, hvis vi har kastet os ud i en speciel opgave med overfladebehandling, der kræver lige lidt mere…

Hvorfor vælge en Ceetec maskine?, prøv at lade være, så finder du selv svaret.

De skal alle i Ceetec klanen have mine varmeste anbefalinger”

*NK Skovservice har en Malemaskine P40, en Malemaskine A250 og en Slibemaskine IS250

Steinar Lyseng

Ejer, Vyrk AS Norge

Vyrk har investert to millionar i nytt anlegg for sprøytemåling
Maskina har vore i drift i vel ei veke, og dagleg leiar Steinar Lyseng er veldig nøgd. – Vi sparar inn ein halvtime kvar gong vi skal skifte farge under produksjonen. Det betyr at vi kan kjøre gjennom mykje meir kvar dag, og kan førebels avvente med å gå over til å jobbe to skift, seier han.

​Kan kjøre utan stopp
Hovudforskjellen ligg i at det nye anlegget har tre kammer for påsprøyting av måling eller beis, mot vanlegvis berre eitt kammer. I kvart kammer er det tre dyser som med høgt trykk syter for jamn påføring på materialane som rullar raskt gjennom. – Før måtte vi stoppe produksjonen ein halv time for å vaske og reingjere dyser og kammer kvar gong vi skulle skifte farge. No kan vi berre kople over til eit anna, klargjort kammer og kan halde fram utan stopp, fortel Lyseng. På det meste kjørte vi gjennom 15.000 løpemeter material på ein dag, med to strøk på alt, seier Lyseng, som legg til at stor kapasitet er viktig sidan ordrebøkene er godt som fulle.