Om os

Ceetec har siden 1970 udviklet, produceret og leveret maskiner til et stort antal kunder i ind- og udland. Vi er en niche virksomhed med skarp fokus på at skabe værdi for vores kunder indenfor Træ -og Metal Industrien. Vi har som mål at være en partner for vores kunder, mere end blot en leverandør.

Udvikling og produktion af en Ceetec maskine sker på fabrikken på Fyn. Vi står selv for hele processen, lige fra de første spæde tanker om udvikling af en ny maskiner, til konstruktion og produktion. Vi har vores egen CNC -og smede afdeling og alle maskiner testes grundigt hos os inden afsendelse. Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsmaskiner som er kendetegnet ved fleksibilitet, brugervenlighed samt et flot design.

Ceetec blev grundlagt i 1970 i Nr. Åby på Fyn og er en familiedrevet virksomhed, som i dag drives af Janni og Jesper Frandsen. Vi er stolte af, at vores Ceetec maskiner findes på mange kontinenter, og vi eksporterer i dag til mere end 20 lande via et veletableret netværk af forhandlere.

Ceetec DNA

We care about our customers, like family.
We believe that being different, makes the difference
We design all our products as plug and play solutions
We offer unique service – whenever you need it
We are a turnkey solution partner you can trust
Family owned since 1970
We love what we do