Metalindustri

Ceetec Profilvalselinjer
Ceetec har 30 års erfaring med udvikling og produktion af højautomatiseret anlæg. Vi tilbyder maskiner der lever op til de skrappeste krav for en moderne profilvalselinje med integrerede montage- og håndteringsenheder. Vi har gennem årerne bygget mere end 100 linjer til kunder world wide

Især profilvalsning af tynde plader fra 0,1 mm til 3-5 mm hører under vores speciale. Det kan både være som blanketter eller fra coil. En profilvalselinje kan omfatte pakkeanlæg med blandt andet kartonrejser, ilægning af profiler samt stabling af den endelige emballage.​

Modulsystem
Stoptiden der bruges på at skifte fra et profil til et andet, har været et fokus område i udviklingen af Ceetec profilvalse konceptet. Valseværktøjer samt stans- og snitværktøjer er alle udviklet som modulsystemer, der med hurtig kliksystem kan af -og påmonteres linjen.

Nøgleord
En Ceetec profilvalselinje er kendetegnet ved at være bygget op omkring 3 nøgleord:​

1. Samarbejde
Udvikling af profilvalselinjer sker altid i tæt samarbejde med vores kunder, som ofte har nogle specifikke ønsker som vi kombinerer med vores ideer og knowhow. Vi oplever ofte, at kundens egne medarbejdere, følger udviklingen og produktionen på tætteste hold, ved at være tilstede i vores produktionshal.

2. Enkelthed
Konstruktionsfasen har altid sine rødder i udtrykket ”keep it simple”. Vi tror på, at enkelthed gør os konkurrencedygtige og skaber de bedste resultater for vores kunder. Enkelthed betyder også brugervenlighed og et minimalt service og vedligeholdelsesniveau.

3. Kvalitet
Er kvaliteten ikke i orden, bliver alt andet ligegyldigt. Derfor bruger vi mange ressourcer på, at tilsikre en god kvalitet i alt hvad vi laver. Står vi for den komplette installation, kører vi ikke før det virker, og det er sådan vi gerne vil huskes.

Herunder ses et udpluk af projekter som vi har leveret – kontakt os
endelig for at høre mere og lad os hjælpe dig i mål med dine profiler

Projekt 1

Fokus på automatisk bredde og højde justering af profiler, som indstilles nemt via touch panel.

Projekt 2

Dobbelt profilvalselinje til Asien – 28 meter lang og en årlig kapacitet på 25 mio. emner.

Projekt 3

Blanket profilvalselinje for 1,5 og 2,5mm plade

Projekt 4

Profilvalselinje med dobbelt afvikler og servoklip.