Välkomna - Kom gärna förbi och titta på C&D snickerier nya sprutautomat som vi ställer ut på Trä& teknik i våran monter B05:02

August 28, 2018

Välkomna - Kom gärna förbi och titta på C&D snickerier nya sprutautomat som vi ställer ut på Trä& teknik i våran monter B05:02 Ceetec ställer ut på två platser i Sverige från den 28–31 augusti: Trä- och Teknikmässan i Göteborg – Monter B05:02: Här ställer vi ut marknadens mest användarvänliga och energivänliga all-in-one-automatiska sprutmålarmaskin – Ceetec DuoFlex Spray - Kom och träffa Anders Persson, Ejderstedts och Jesper Frandsen, Ceetec Trädagars – hos Ejderstedts i Tenhult: Vår svenska återförsäljare Ejderstedts håller öppet hus i sin utställningshall i Tenhult. Sväng gärna förbi och titta på våra populära Ceetec målningsmaskiner och träffa branschen, se nyheterna och diskutera lösningarna.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2019 Ceetec A/S · Industrivej 7 · 5580 Nr. Aaby · DK · Tel +45 6442 1473 · info@ceetec.dk · 12 57 98 88